Seo optimalizáció

Seo optimalizáció több év tapasztalat, kerüljön Ön is az első oldalra!

Online marketing tevékenységünket 2016 óta végezzük. Keresőoptimalizálásunk  fő célja hogy ügyfeleink minél hamarabb az első oldalra kerülhessenek. Az elmúlt időszakban elért eredményeink is bizonyítják hogy jó úton járunk, és technikai beállításainkal jelentős mértékben hozzájárultunk, mind a szolgáltatási, mind az e- kereskedelem területén jelenlévő partnereink forgalmának, látogatóinak növeléséhez. Több referenciával is rendelkezünk ezeken a területeken melyekről egy összefoglaló elemzést is készítettünk az önök számára, melyről alább olvashatnak részletesebben.

Seo optimalizáció árak

On-page seo basic

60.000 Ft+Áfa/hó

Kis, és közepes keresési eredménnyel rendelkező kulcsszavak esetén ajánlott.

On-page seo basic+

80.000 Ft+Áfa/hó

Nagyobb keresési mennyiséggel rendelkező olyan kulcsszavak esetén ajánlott, ahol erősebb a konkurencia jelenléte is.

On-page seo PRO

Egyedi

Kimagaslóan erős konkurencia, és verseny esetén nagy mennyiségű kereséssel rendelkező kulcsszó esetén.

Dolgozzunk együtt!

Keresőoptimalizálás folyamata

11. kerületi irodánkban lépésről-lépésre haladunk, és alakítjuk ki a stratégiát

Konzultáció

A kapott információk alapján készítünk egy előzetes elemzést, melyben átnézzük a weboldalt és meghatározzuk azokat a releváns kulcsokat melyekkel eredményesen tudunk organikus forgalmat generálni weboldalára.

Szerződéskötés

Az előzetes kulcsszóelemzést és oldal átnézését követően ajánlani fogunk egy keresőoptimalizálás csomagot, amely a legjobb hatékonyságú lesz az Ön számára az organikus eredmények minél gyorsabb elérését biztosítva.

SEO elemek beállítása

A SEO-s elemek beállításán első sorban az On-Page SEO elemeket értjük. Ez olyan technikai változtatást jelent, amely segít hogy az minél jobb helyezést érhessen el az oldal a kiválasztott kulcsszavakra.

Ranking elemzés

Az On-page elemeken kívül, rendkívül fontos az Off-page elemek (linkek, hivatkozások) megléte. Ezen 3 fő elem folyamatos frissítése, és optimalizálása együtt vezet a sikerhez. Az oldalak helyezését folyamatosan elemezzük, és nyomon követjük.

Seo optimalizáció Top referenciáink
keresőoptimalizálás

sittelszallito.hu

A sittszállítás szóra kerültünk 6 hónap alatt az első oldalra. A terv erős konkurencia környezetben, egy 1,6K keresési mennyiséget mutató kulcsszóra valósult meg.

Első oldal 5. hely 2023.05.20.

Dancerweb.eu

A tánccipő szóra kerültünk 2 hónap alatt az első oldalra. A terv közepes konkurencia környezetben, egy 800/hó keresési mennyiséget mutató kulcsszóra valósult meg.

Első oldal 6. hely 2023.09.10.
keresőoptimalizálás
keresőoptimalizálás

sosajtonyitas.hu

Az autónyitás, autózár nyitás kulcsszóra kerültünk 6 hónap alatt az első oldalra. A terv közepes konkurencia környezetben, egy 1,3K/hó keresési mennyiséget mutató kulcsszóra valósult meg.

Első oldal 5. hely 2023.10.25.

ventilatorom.hu

A szellőzőrács kulcsszóra kerültünk 10 hónap alatt az első oldalra. A terv magas konkurencia környezetben, egy 3600/hó keresési mennyiséget mutató kulcsszóra valósult meg!

Első oldal 7. hely 2022.11.05.
keresőoptimalizálás

Az online piacon több, mint 6 éve vagyunk jelen, ez időszak alatt Google Partner Ügynökségként, és webfejlesztő cégként is magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk. Online Marketing Ügynökség vagyunk, így szolgáltatásainkat kompletten tudjuk nyújtani.

Az online marketing szolgáltatás csak jól felépített weboldallal, vagy webáruházzal tud már rövid távon is eredményes lenni, ezért nyújtunk komplett szolgáltatást ügyfeleink részére.

Személyesen találkozhat velünk 11.kerületi irodánkban, ahol az egyeztetések után megtervezzük webáruházát, és marketing stratégiáját is. Természetesen, ha csak webfejlesztésre, vagy online marketing szolgáltatásra van szükség, abban az esetben arra a területre koncentrálunk. Minden esetben az online marketing ügynökség adta előnyöket, bevétel növelést megcélzó, fókuszált megoldásainkat használjuk, melyek már több ügyfelünk elégedettségét is elnyerték.

A mi erősségünk az ügyfélközpontúság. Számunkra legfontosabb az ügyfelek elégedettsége, mert hosszútávon így lehetünk sikeresek. Az eredmények elérése ezért is közös érdek.

Az első oldalra kerülés időpontja nagymértékben függ az adott kulcsszó erősségétől, gyakoriságától, keresési mennyiségétől, és az adott területen megfigyelhető konkurencia jelenlététől is. Ezek együttesen határozzák meg az előrekerülés hozzávetőleges időpontját. Gyenge, vagy közepes erősségű konkurencia jelenléte esetében reális a 3-10 hónap.

Minden webáruház indításakor rendkívül fontos, hogy már az elején kulcsszó kutatást végzünk a kategória nevekre vonatkozóan. Amikor ez megtörtént, utána szükségszerű a technikai seo beállítása, majd a kategória lapokon az on- page seo elemek elhelyezése. Később linképítéssel erősítjük az adott oldal pozícióját a keresőben a megadott kulcsszóra.

Szakértelmünk magas színvonalú, mind IT, mind online marketing területen. Erősségünk a komplett szolgáltatásban van, így mentesül a későbbi egymásra mutogatásból adódó problémáktól. A kezdetektől úgy dolgozunk, hogy Önnek a legtöbb profitot termelje vállalkozása.

Referenciáinkat az e néven használt menüpontban gyűjtöttük össze, mind a webáruház készítésre, mind a kampánykezelésre vonatkozóan.

A mi sikerünk az elégedett Ügyfél!
Legyen Ön is elégedett!
online marketing ügynökség
Tekintse meg Seo optimalizáció referenciáinkat!

Árajánlat kérés

havi díjas keresőoptimalizálás

Linképítés alapjai

Mitől lesz jó minőségű egy backlink? Továbbra is az egyik leghatékonyabb módja a keresőmotorok rangsorolásának javításának, ha visszamutató hivatkozásokat (más néven külső hivatkozásokat) szerez a

Tovább olvasom »
a keresőoptimalizálás jelentése

Keresőoptimalizálás jelentése

Keresőoptimalizálás jelentése: mi is az a SEO?  A SEO a „Search Engine Optimization” rövidítése, amely az ingyenes, organikus, szerkesztői vagy természetes keresési eredményekből származó forgalom

Tovább olvasom »
kibővített konverzió

Kibővített konverzió beállítása

A kibővített konverziók olyan funkció, amely javíthatja a konverziómérés pontosságát, és hatékonyabb ajánlattételt tesz lehetővé. Kiegészíti a meglévő konverziós címkéket azáltal, hogy az adatvédelmi szempontból

Tovább olvasom »

Google beleegyezési mód v2 beállítása

A Google hozzájárulási módjának megvalósítása CookieYes használatával A CookieYes mostantól támogatja a Google beleegyezési módját , egy olyan API-t, amely integrálja a Google-címkék viselkedését a felhasználó hozzájárulási eszközével.

Tovább olvasom »
Ajánlatot kérek!