Keresőmarketing ügynökség google Partner ügynökség

Keresőmarketing ügynökség Mi tudjuk hogyan növelje forgalmát, és érjen el több ügyfelet!

Keresőmarketing ügynökség várjuk Budapesten irodánkban!

Tanulmányozza hirdetéskezelési stratégiánkat

online marketing ügynökség

Hogyan érjünk el több telefonhívást, ajánlatkérést?

A legalapvetőbb, hogy minden eseményt, amely értékes számunkra mérjünk. Ez a mérés mutatja nem csak az eredményességünket, hanem a kapott adatok segítségével tudjuk kampányainkat Facebook hirdetéseinket, költséghatékonyan optimalizálni. Ha nem így teszünk a pénz fogy, mert a kattintások jönnek, de eredménnyel nem járhat a tevékenységünk. Nagyon fontos számunkra a folyamatos kommunikáció az ügyféllel ennek hiánya rossz irányba befolyásolhatja tevékenységünket.

Miért minket válasszon?

Fontos tudni, hogy számunkra minden esetben az ügyfél megelégedettsége számít. Ha nem megfelelő profitra tesz szert, akkor függetlenül a Facebook hirdetéskezelés minőségétől elégedetlen lesz. Mi ebben is segítséget nyújtunk. Kielemezzük weboldalát, webáruházát, és javaslatot teszünk, illetve igény esetén el is végezzük a javasolt változtatásokat az oldalon. Célunk minden esetben az, hogy megoldjuk a kialakult helyzeteket, és az igényeket, célokat teljesítsük. Hőtérkép rendszerünkkel kivizsgáljuk a látogatói viselkedést, és azonnali intézkedéseket hozunk a helyzet javítására vonatkozóan.

Online marketing tevékenységünket 2016 óta végezzük. Kampány kezelésünk fő célja, hogy a stratégiánknak megfelelő vásárlókat hozzunk a weboldalra olyanokat akik nemcsak nézelődnek, de vásárolnak és ajánlatot is kérnek. A weboldal készítés és a kampány kezelés olyan, mint egy jó házasság karban kell tartani, az egyik nincs meg a másik nélkül. Azért hogy a széleskörű igényeket ki tudjuk elégíteni együttműködünk partner vállalkozásainkkal Magyarországon és a határon túl, ezért a lehetőségek korlátlanok. Stratégiánk fő célja a befektetés arányos megtérülés, tehát a megfelelő haszon ügyfeleink számára.

Tekintsék meg Keresőmarketing ügynökség referencia videóinkat!

Google hirdetéskezelés Növekvő forgalom, és ajánlatkérés

Reklám csatornáink erőssége

Fontos, hogy minden hatékony reklámozási formával tisztában legyünk. Kielemezzük vállalkozását, és prioritási sorrendet felállítva javaslatot teszünk mely csatorna állna legközelebb profiljához, majd közösen felvázoljuk marketing stratégiáját.

Keresési hirdetés
100%
Shopping kampányok
98%
Facebook hirdetések
99%
YouTube videók
98%
online marketing ügynökség
online marketing ügynökség

Keresőmarketing ügynökség

Személyre szabott hirdetési stratégia

Lehetőség van személyes konzultációra egyeztetésre budai irodánkban, ahol kifejezetten az Ön igényire szabva készítjük el online marketing stratégiánkat. Lehetőség van komplett szolgáltatásunk igénybevételére is, amennyiben weboldalt, vagy webáruházat szeretne készíteni, legyen akár egyedi, vagy nyílt forráskódú rendszer. Elkészítésük során fontos számunkra, hogy a későbbiek során online marketing kampányainkkal pozitív eredményt érjünk el, ezt pedig csak egy jól kialakított, a vevői igényeket maximálisan szemelőtt tartó webes megjelenéssel érhetjük el.

Személyreszabott marketing terv

Meg szeretnénk osztani tapasztalatainkat, hogy segíthessünk

A legfontosabb a célok megfogalmazása. Egy konkrét, és jól mérhető cél mind az ügyfél, mind a kampánykezelő számára elősegíti a kívánt eredmény elérését.

Amennyiben ezek nem állnak rendelkezésre, nem tudjuk melyik utat válasszuk, és hogyan tudunk a leghatékonyabb eszközöket kiválasztani. Számunkra a legfontosabb a mérhető munka, és az elégedett ügyfél!

Mi különböztet meg minket?

Az ügyfelek fejével gondolkozunk, és folyamatosan ötletelünk a jobb eredmény elérése érdekében

Havi/heti riport

Folyamatosan követjük nyomon a kampányok hatékonyságát, eredményességét, és erről riportot készítünk.

Megoldjuk problémáját

Magas színvonalú szolgáltatásaink

online marketing ügynökség

Közösségi média

A közösségi médiában való jelenlét mára már szinte elengedhetetlen, nem csak a Facebook, de az Instagram Linkedin kampányokra vonatkozóan is.

online marketing ügynökség

SEO

A keresőoptimalizálás hosszútávon biztosítja egy vállakozás jövedelmezőségét. Egy weboldal készítésének már a kezdetén jelen van a stratégiai tervezések során.

online marketing ügynökség

PPC

A Google Ads kampány kezeléssel, optimális költési beállításokkal biztosítható egy vállalkozás eredményessége. Mi számunkra legfontosabb, hogy a vállakozás elérje a kitűzött profit szintet.

Szeretne egy profi csapattal dolgozni még ma?

Növelje forgalmát velünk!

online marketing ügynökség
Tekintsék meg Keresőmarketing ügynökség értékeléseinket!

Árajánlat kérés

havi díjas keresőoptimalizálás

Linképítés alapjai

Mitől lesz jó minőségű egy backlink? Továbbra is az egyik leghatékonyabb módja a keresőmotorok rangsorolásának javításának, ha visszamutató hivatkozásokat (más néven külső hivatkozásokat) szerez a

Tovább olvasom »
a keresőoptimalizálás jelentése

Keresőoptimalizálás jelentése

Keresőoptimalizálás jelentése: mi is az a SEO?  A SEO a „Search Engine Optimization” rövidítése, amely az ingyenes, organikus, szerkesztői vagy természetes keresési eredményekből származó forgalom

Tovább olvasom »
kibővített konverzió

Kibővített konverzió beállítása

A kibővített konverziók olyan funkció, amely javíthatja a konverziómérés pontosságát, és hatékonyabb ajánlattételt tesz lehetővé. Kiegészíti a meglévő konverziós címkéket azáltal, hogy az adatvédelmi szempontból

Tovább olvasom »

Google beleegyezési mód v2 beállítása

A Google hozzájárulási módjának megvalósítása CookieYes használatával A CookieYes mostantól támogatja a Google beleegyezési módját , egy olyan API-t, amely integrálja a Google-címkék viselkedését a felhasználó hozzájárulási eszközével.

Tovább olvasom »
Ajánlatot kérek!